No SSO cookie

Skoda este apreciata calitativ între primele patru marci la nivel mondial

voteaza
(0/ 0)
Skoda  este apreciata calitativ între primele patru marci la nivel mondial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda Auto se numără printre cele mai bune marci în rândul satisfacţiei clienţilor, clasându-se pe locul al patrulea, potrivit unui studiu al companiei JD Power, informează un comunicat al companiei remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Topul JD Power, care ratifică cele mai bune mărci şi modele în funcţie de calitatea, fiabilitatea, aspectul şi costurile de întreţinere ale maşini, are la bază chestionarele completate de peste 24.000 de deţinători de maşini din Marea Britanie care şi-au cumpărat autoturismele între septembrie 2000 şi august 2001. În privinţa mărcilor, cele mai multe puncte au fost acumulate de Lexus, divizia de lux a mărcii japoneze Toyota, brand care, de altfel, s-a clasat pe locul secund. BMW este cea de-a treia marcă, în topul satisfacţiei clienţilor, urmată la 2 puncte de Skoda. [poza2s]Pe primele poziţii în acest clasament se mai află, în ordine, Honda, Mazda, Jaguar Saab şi Audi, iar deasupra mediei înregistrate de întreaga industrie auto se află mărcile Volkswagen şi Hyundai. În ceea ce priveşte modelele, cel mai apreciat a fost Honda Logo, care a acumulat 877 de puncte din o mie posibile, urmat fiind, la 8 puncte diferenţă, de Toyota Yaris şi apoi de Lexus IS200. [poza3s]Următoarele trei locuri au fost ocupate de maşini foarte contrastante ca aspect şi clasă, este vorba despre Jaguar XJ, Smart City Coupe/Cabrio şi Toyota Corolla, în timp ce Skoda Octavia a ocupat poziţia a 10-a, înainte de Toyota RAV4 şi BMW-urile Serie3 şi Serie5. Alte modele bine apreciate în acest studiu al JD Power sunt Skoda Fabia, Subaru Legacy, Honda Civic, Mazda 626, Toyota MR2, Daihatsu Sirion, Toyota Avensis şi Suzuki Ignis.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1654 :: 22.09MB