No SSO cookie

Semn de circulatie care anunta prezenta prostituatelor pe strada

voteaza
(0/ 0)
Semn de circulatie care anunta prezenta prostituatelor pe strada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Italienii au introdus un semn de circulatie care anunta prezenta prostituatelor pe spatiul carosabil.

 
 

Cea mai veche meserie din lume si pericolele ei nu putea fi trecuta cu vederea prea mult de Codul Rutier. Italienii au instalat un nou semn de circulatie, un triunghi care prezinta silueta unei femei cu o poseta in mana sub care scrie “Attenzione Prostitute ” (atentie prostituate – n.r.).


Demersul politistilor italieni din Treviso a socat pe unii si le-a indus confuzie altora. Conform unui reportaj The Daily Telegraph, realizat la fata locului, un localnic spune ca prima data cand a vazut semnul nu a inteles despre ce este vorba.


Nu mi-a venit sa cred, femeia are fusta scurta, tocuri inalte si sani foarte mari. Pur si simplu nu mi-am dat seama pentru ce este semnul de circulatie. Oare vor sa ne avertizeze ca sunt prostituate care traverseaza strada, sau ne anunta ca in aceasta zona gasim prostituate?”, se intreaba ironic Dino Vezino, un localnic din Treviso.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1815 :: 17.78MB