No SSO cookie

Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei dupa primele cinci probe speciale

voteaza
(0/ 0)
Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei dupa primele cinci probe speciale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei dupa cinci din cele 22 de probe speciale, cu un avantaj destul de mic in fata lui Sebastien Ogier.

 
 

Multiplul campion mondial Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei dupa cinci dintre cele 22 de probe speciale ale acestuia. Francezul de la Citroen este urmat de coechipierul si conationalul sau, Sebastien Ogier, la o distanta de mai putin de cinci secunde.

Loeb a reusit sa se impuna in doua dintre aceste cinci probe speciale, spre deosebire de Sebastien Ogier, cel care nu a castigat inca niciuna. Totusi, diferenta dintre cei doi este una extrem de mica, iar Ogier, cel care declara in urma cu cateva saptamani ca se gandeste la titlul mondial, pare un adversar extrem de periculos pentru liderul clasamentului general.

Nu este de neglijat nici finlandezul Jari-Matti Latvala, cel care se claseaza in acest moment pe trei, la putin peste 11 secunde de Loeb. Din nefericire pentru gazde, cel mai bun pilot finlandez al momentului, Mikko Hirvonen, se claseaza doar pe 14 in ierarhia raliului, pilotul Ford avand mari probleme tehnice.

Raliul Finlandei continua pana duminica 31 iulie, siteul masini.ro urmand sa va tina la curent cu ierarhia dupa fiecare dintre zilele de vineri si sambata, precum si cu clasamentul final al etapei a opta a Campionatului Mondial de Raliuri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2891 :: 22.17MB