No SSO cookie

Scandalul Stig continua!

voteaza
(0/ 0)
Scandalul Stig continua!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeremy Clarkson, a declarat despre Ben Collins, interpretul rolului Stig din emisiunea Top Gear ca este un nenorocit si un tip lacom.

 
 
Se pare ca otrava care a patruns in sanul echipei Top Gear, mai precis intre cei trei realizatori pe de o parte, si interpretul lui Stig, de cealalta parte, nu este doar de dragul show-ului, ci are de fapt radacini reale.
Cu ocazia unei actiuni caritabile la care a participat, Jeremy Clarkson, liderul (discutabil) al echipei de prezentatori, a declarat despre Ben Collins ca este un nenorocit si un tip lacom, vis a vis de gestul sau de a-si scoate casca (la figurat) si a-si dezvalui identitatea in fata fanilor.



Zvonurile despre identitatea personajului Stig au abundat, in special dupa ce Ben Collins si-a declarat intentia de a-si publicat lucrarea autobiografica referitoare la colaborarea cu BBC, respectiv Top Gear. Cei de la BBC n-au agreat ideea unei carti cu subiectul "Viata lui Stig cel Alb" si au incercat sa obtina o hotarare judecatoreasca impotriva dezvaluirii identitatii personajului, insa un judecator, care a judecat cazul, a decis ca nu exista motive intemeiate ca Ben Collins sa fie oprit din intentiile sale publicistice.


Astfel ca, BBC n-a avut alta posibila reactie decat sa-l concedieze pe Ben Collins si sa-i interzica accesul in show-business, cel putin in cadrul companiei.
Fanii emisiunii nu au ramas impasibili la intreg scandalul si au declarat ca pilotul a mers prea departe si a reuysit sa strice un produs bun, care multumea pe toata lumea.


Cu toate acestea, memoriile lui Collins isi vor gasi o audienta fantastica, fiind -pare-se, de interes mondial


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1581 :: 17.78MB