No SSO cookie

Salonul Auto de la Londra, anulat din nou

voteaza
(0/ 0)
Salonul Auto de la Londra, anulat din nou
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Editia programata in 2012 a Salonului Auto de la Londra a fost anulata, la fel ca si editia 2010, anunta organizatorii britanici ai evenimentului.

 
 

British Motor Show, salonul auto programat la Londra pentru anul 2012, a fost anulat, anunta organizatorii citati de editia online a revistei engleze Autocar.


Societatea Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Marea Britanie a anuntat ca decizia a fost luata dupa ce au avut loc consultari cu jucatorii din industria auto a Regatului Unit. Salonul Auto de la Londra sufera, astfel, o noua anulare, dupa ce editia programata in acest an a fost scoasa din calendar din cauza crizei economice mondiale.

 

In ultimii ani, evenimentul organizat in Marea Britanie a fost lipsit de stralucirea unor evenimente similare cum sunt la Detroit, Paris, Geneva sau Frankfurt. Mai mult, ultimele editii nu au adus atat de multe noutati pe piata auto mondiala incat sa merite investitiile facute.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Asta inseamna ca nici gand sa mai vedem un salon auto la Bucuresti...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1397 :: 17.78MB