No SSO cookie

Salonul Auto de la Geneva se pregateste sa-si deschida portile

voteaza
(0/ 0)
Salonul Auto de la Geneva se pregateste sa-si deschida portile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea de-a 73-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, care se va desfăşura intre 6 şi 16 martie, va prilejui anunţarea a circa 70 de premiere mondiale şi europene in domeniul maşinilor de toate categoriile, informează autoactu.com

 
 
Aproape fiecare constructori de automobile va aduce câte o noutate cu ocazia acestui eveniment.
Mitsubishi, spre exemplu, va fi prezent cu noul model concept CZ2 roadster şi va lansa modelul de serie Outlander, din gama SUV, echipat cu un motor de 2 litri care dezvolta 135 CP.
[poza1s]SAAB va prezenta, de asemenea în premieră, noul model 9-3 Cabriolet, Opel va aduce noul Vectra GTS, echipat cu motor de 2 litri ecotec Turbo, alături de prototipul Opel GTC - Gran Turismo Compact.
KIA va dezvălui vizitatorilor noul sedan vîrf de gama Opirus, care marchează prima ofensivă a constructorului sud-coreean in segmentul masinilor de lux.
[poza2d]Opirus dispune de control electronic al suspensiilor, ABS, sisteme electronice de control ale motricităţii şi stabilităţii, alături de o motorizare V6 de 3,5 litri, care dezvoltă 198 CP.
Obiectivul de vinzări fixat pentru acest model este de 35.000 de exemplare, insa producătorul spera sa ajungă la 70.000 de unităţi in anul 2006. Modelul va concura pe piaţă cu modele precum Peugeot 607, Renault Vel Satis, Lancia Thésis şi Nissan Maxima.
Fiat va prezenta doua noi modele, proiectul 169, o masina din clasa super compact, si proiectul 350 B-MPV, un autoturism din clasa Renault Espace sau Opel Zafira.
[poza3s] Nissan va etala roadster-ul 350z, în timp ce Seat aduce in atentie noul model prototip Ibiza Cupra R. Despre acest model se poate adăuga că va fi echipat cu un motor 1.8i 20VT, alături de un turbodiesel 1.8 TDi de 150 CP.
Mazda continua sirul premierelor mondiale de la Geneva cu noua variantă a modelului concept MX Sport, in timp ce Daewoo dezvăluie noua generaţie Nubira desenata de Pininfarina, disponibila in doua variante de motorizare, de 1,6 litri si 109 CP si 1,8 litri si 122 CP.
Tot la standul GM-Daewoo va mai fi prezent modelul Evanda, o berlina vîrf de gamă în segmentul de lux, precum şi un model concept off-road.
La această ediţie a Salonului Auto de la Geneva sunt aşteptaţi mai mult de 70.000 de vizitatori, care vor avea prilejul sa admire exponatele celor aproximativ 900 de marci prezente prin intermediul a 265 de companii participante.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1471 :: 17.76MB