No SSO cookie

Salonul Auto Bucuresti s-a deschis oficial

voteaza
(0/ 0)
Salonul Auto Bucuresti s-a deschis oficial
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2001 (SAB) s-a deschis oficial joi, 27 august a.c., in prezenta Regelui Mihai I si a presedintelui Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Calin Popescu Tariceanu. Publicul este asteptat sa viziteze standurile celor 185 de firme, amenajate la nivel occidental, in perioada 28 septembrie - 7 octombrie. Organizatorii au pregatit mai multe surprize: modele noi, in premiera nationala, concursuri, tombola, demonstratii etc.

In ziua de 27 septembrie, SAB a fost deschis doar pentru presa, ocazie cu care o parte dintre firmele importatoare si-au lansat oficial modele noi pe piata romaneasca.

Compania Hyundai Romania a prezentat doua noutati: Hyundai Matrix si Hyundai Terracan.

Primul model confera securitate marita in caz de accidente si este ideal pentru drumuri lungi. Caracteristicile sale sint siguranta, aerodinamica, spatiu interior maxim intr-un corp mic.

In schimb, Hyundai Terracan este un "rege", cum il considera producatorii, o masina de teren care combina duritatea cu rafinamentul si simplitatea cu modernul.

In aceeasi zi, replica a dat-o firma Romcar s.r.l., reprezentant al companiei General Ford pentru Romania, lansind un model nou - Ford Fiesta, ce va intra pe soselele noastre la inceputul anului viitor.

Producatorii interni de automobile au fost reprezentati la lansari de firma Daewoo Romania. Printre noutati se numara modelul Lanos SX - o masina pozitionata in clasa "compact" ce ofera confort si manevrabilitate. Atrage atentia prin agilitatea si viteza unui "sprinter" in mediul urban si printr-un raport eficient intre economia si puterea unui "maratonist" in mediul extraurban. Modelul Tacuma CDX vine la SAB dupa ce a fost lansat in Coreea anul trecut si se incadreaza in clasa "monovolum". Dinamism, stil sportiv, design progresiv, spatiu generos ce ofera comfort si comoditate sunt caracteristicile sale.

Din clasa "lux", Daewoo propune Magnus Eagle, un model de o eleganta desavirsita, cu interior in stil neoclasic si tapiterie din piele. Cele trei modele vor fi lansate pe piata in a doua jumatate a anului 2002.

Si producatorii de accesorii au noutati la acest tirg. Compania BP va lansa curind pe piata trei tipuri noi de uleiuri Castro, intr-un nou mod de ambalare, ergonomic. Uleiurile au la baza cea mai avansata compozitie a unui ulei pentru automobile (formularea SL). Soferii care conduc Dacii fabricate cu multi ani in urma vor putea rula cu acest tip de ulei 10.000 pina la 12.000 kilometri.

In zilele urmatoare urmeaza lansarea altor modele noi, prezentate de firmele BMW, Chrysler, Gelly Motors, Honda, Mazda, Mercedes Benz, Nissan, Peugeot, Renault, SAAB, Toyota.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

un show si o demonstratie perfecta pentru vremea respectiva

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1686 :: 22.09MB