No SSO cookie

Saab va imbunatati sasiul noului 9-5

voteaza
(0/ 0)
Saab va imbunatati sasiul noului 9-5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab a declarat ca sasiul modelului 9-5 va suferi o serie de imbunatatiri. Suedezii au declarat ca vor imbunatati confortul, renuntand la setarea de baza sportiva. Jurnalistii de la Autocar au oferit modelului 9-5 doar doua stele din cauza sasiului prea rigid.

 
 
Din cauza criticii aduse confortului oferit de noul sasiu, Saab a decis sa aduca o serie de modificari care sa imbunatateasca calitatea condusului. Modelul 9-5 este setat sportiv, iar aceasta setare pare a fi prea rigida pentru un condus normal. Suedezii au declarat ca vor opta pentru o setare mai confortabila.

Saab va oferi de asemenea si un nou set de jante, suedezii declarand ca noile imbunatatiri vor schimba radical dinamica masinii, dar fara ca performantele si consumul sa aiba de suferit.

Oficialii Saab au declarat ca aceste schimbari demonstreaza faptul ca producatorul este capabil sa satisfaca nevoile clientilorintr-un timp scurt. Modelul Saab 9-5 va primi de asemenea imbunatatiri si in ceea ce priveste pachetul Vector. Acesta va primi din standard scaune imbracate in piele si jante de 18 inch.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1817 :: 17.78MB