No SSO cookie

Saab pregateste un recall de 4.400 de unitati 9-3

voteaza
(0/ 0)
Saab pregateste un recall de 4.400 de unitati 9-3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La scurt timp dupa ce GM a declarat propriul recall, cei de la Saab recunosc ca trebuie efectuat un recall pentru aproximativ 4400 de unitati 9-3. Se pare ca problema este pompa de benzina.

 
 
Saab a declarat un recall pentru 4.400 de unitati 9-3, modele produse intre iunie-octombrie 2010. Problema se datoreaza pompei de benzina care contine componente necorespunzatoare, ceea ce duce la oprirea motorului.

Cei de la National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) au declarat ca problema nu este grava, dar componentele pompei de benzina sunt create dupa specificatii gresite si pot duce la functionarea necorespunzatoare a acesteia.

Producatorul suedez a declarat ca va contacta toti clientii care ar putea fi afectatati de aceasta problema si vor schimba pompa de benzina fara nici o cheltuiala suplimentara. Recall-ul oficial va incepe in data de 18 februarie 2011.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2412 :: 22.18MB