No SSO cookie

Saab incepe noul an cu optimism

voteaza
(0/ 0)
Saab incepe noul an cu optimism
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Saab au declarat ca anul 2011 va fi un an foarte important, acestia considerand ca noul an va fi un adevarat punct de turnura pentru compania suedeza. Victor Mullen a declarat ca Saab creste ca si producator independent.

 
 
Saab a vandut in 2010 doar 31.696 de exemplare la nivel mondial, dupa ce a trebuit sa reduca target-ul anual de la 45.000 la 30.000-35.000 de unitati. Acest lucru a fost cauzat de restructurarea companiei furnizoare de piese. In ciuda acestui fapt, in al patrulea trimestru Saab a inregistrat o crestere in vanzari de 129% fata de aceasi perioada a anului 2009.

Vanzarile anului trecut au fost decimate de faptul ca inventarul era foarte limitat. Victor Mullen a declarat ca numarul limitat de masini pe stoc a afectat drastic vanzari, mai ales in SUA. Acesta a subliniat faptul ca la achizitia companiei, in SUA erau doar 500 de exemplare pe stoc, iar pentru a fi competitiv pe continentul american, este nevoie de un stoc de cel putin 6.000 de unitati.

Saab doreste sa investeasca aproximativ 1 miliard de dolari in dezvoltarea unor modele noi. Planul pentru 2011 este de 80.000 de unitati vandute, iar lansarea noului crossover Saab 9-4X ar putea ajuta considerabil. Producatorul suedez doreste sa lanseze in 2012 un inlocuitor pentru actualul 9-3. Saab doreste sa lanseze si un model compact inspirat de vechoil 92 al anilor '50.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1506 :: 17.78MB