No SSO cookie

Saab angajeaza 500 de muncitori

voteaza
(0/ 0)
Saab angajeaza 500 de muncitori
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab isi va mari productia de sase ori in urmatorii doi ani, motiv pentru care are nevoie de noi angajati.

 
 

Saab va face angajari de personal pentru a putea sustine marirea capacitatii de productie in urmatorii doi ani. Saab intentioneaza sa produca de sase ori mai mult decat in prezent. Pentru acest lucru, suedezii detinuti de Spyker vor trebui sa anhajeze inca 500 de oameni.


Victor Muller, boss-ul Spyker, a anuntat de nevoie de forta de munca proaspata si a dezvaluit planul financiar al companiei Saab. Muller a declarat presei ca Saab va fi finantata cu 1 miliard de euro si gratie extidenrii productiei si a retelei de vanzari va ajunge sa aiba profit in 2012.


Anul trecut Saab a inregistrat o productie de 20.000 de unitati, mult sub nivelul de 80.000 inregistrat in 2008. In 2012, Saab va ajunge sa produca circa 120.000 de unitati anual.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1540 :: 17.78MB