No SSO cookie

S-a lansat Fiat Bravo MyLife

voteaza
(0/ 0)
S-a lansat Fiat Bravo MyLife
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat incearca sa revigoreze vanzarile modelului Bravo prin oferirea acestuia intr-o varianta speciala, mai bine echipata si cu un pret mai scazut, denumita MyLife.

 
 

Bravo, modelul compact al celor de la Fiat, este cel care in clasa sa inregistreaza vanzari mai mult decat slabe, asta daca ne uitam la cifrele anului 2010, unde Bravo a reusit sa convinga 44.850 clienti, in comparatie cu liderul segmentului, Golf, care s-a vandut in 501.671 unitati. Pentru a contracara efectul negativ al acestor cifre, Fiat lanseaza o noua versiune a modelului Bravo, denumita MyLife, care pe langa retusuri minore, de ordin optic, primeste o mai larga lista de dotari standard si cel mai important, un pret mai atractiv.


In exterior, MyLife prezinta un finisaj glossy, negru mat al celor doua elemente care formeaza grila fata, montantii B si ramele lampilor de ceata, la care se adauga jantele de 16 inci in doua tonuri de culoare, manerele portierelor cromate, la fel ca si conturul elementelor grilei fata. MyLife este oferit in doua culori, Distinct Grey si Superb Red.


La interior, schimbarile majore se concentreaza in jurul echipamentelor standard care si-au facut loc in lista, cum ar fi Blue&Me, sistemul infotainment prevazut cu navigatie prin satelit Instant Nav, care integreaza de aceasta data si o conexiune telefonica prin Bluetooth prevazuta cu functie de ascultare vocala  a  SMS-urilor si un port USB pentru conectarea echipamentului extern la instalatia audio.
Sistemul de navigatie are un display de 6,5 inci si este oferit cu o harta care contine toate tarile Europei. Toate functiile sistemului infotainment pot fi controlate prin comanda vocala, sau cu ajutorul butoanelor amplasate pe volan.


Tot in dotarea standard mai sunt si sistemul de aer conditionat cu comanda manuala, 6 airbaguri, ESP cu functie Hill Holder, lampile de ceata cu aprindere automata pe partea corespunzatoare, in viraje, volan si schimbator de viteze imbracate in piele si geamurile electrice.


Ca o parte a programului “Prezzo Vero Fiat” (Pretul Adevarat al Fiat), italienii ofera Bravo MyLife la un pret de pornire de 14.900 Euro, echivalentul versiunii cu motorizare 1.4 litri pe benzina.
In combinatie cu o alta oferta speciala, denumita Power Plus, Bravo MyLife 1.6 litri, diesel , de 120 CP, este oferit cu pretul de 17.600 Euro, care este identic cu pretul versiunii de 105 CP, 1,6 litri Multijet.


Gama de motorizari pentru Bravo MyLife este completata de motorul de 1.4 litri T-Jet caredispune de 120 CP si de motorul 1.4 litri Multiair Turbo, de 140 CP si sistem Start&Stop in standard. Comenzile sunt posibile incepand de astazi, in Italia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de vlad46_tm

In Romania, pe cand?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1676 :: 17.78MB