No SSO cookie

Ruf a realizat modelul Roadster bazat pe Porsche 911 Targa

voteaza
(0/ 0)
Ruf a realizat modelul Roadster bazat pe Porsche 911 Targa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german a realizat un model cabriolet inspirat de modelul Porsche Targa din 1967. Ruf este recunoscut pentru modificarile aduse modelelor Porsche de-alungul anilor.

 
 
Ruf a realizat pana acum modelul RGT-8, un Cayenne electric, SUV-ul Dakara, un 911 electric si un Cayman electric. Alois Ruf si echipa sa au fost inspirati sa realizeze modelul Ruf Roadster datorita unui model Porsche Targa din 1967.

Noul model este dotat cu o cusca de protectie incorporata in caroserie. Datorita acestei custi de protectia, noul Roadster ofera siguranta si manevrabilitatea unui coupe si libertatea unui cabriolet. Partea centrala a plafonului poate fi demontata si pliata.

Modelul Ruf Roadster este dotat cu un propulsor de 3.8 litri capabil sa dezvolte 400 CP, dar este disponibil si in versiune turbo. Modelul supraalimentat dezvolta 560 CP. Clientii pot opta pentru o transmisie manuala sau automata cu dublu ambreiaj si pot alege intre tractiune integrala si spate.

Consumul urban declarat este de 16 litri/100 km, cel extra-urban de 8 litri/100 km, iar cel mixt de 10.7 litri/100 km. Modelul Ruf Roadster are un pret de achizitie de 195.000 de euro (fara taxe) si va fi disponibil incepand cu 2011.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2747 :: 17.79MB