No SSO cookie

Roportal.ro s-a relansat!

voteaza
(0/ 0)
Roportal.ro s-a relansat!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Unul dintre cele mai mari si mai populare portaluri din Romania, Roportal.ro s-a relansat cu un design nou si cu functionalitati noi. Desi culorile brandului au ramas aceleasi, s-au schimbat formele si s-au inmultit sectiunile.

 
 
Unul dintre cele mai mari portaluri din Romania, Roportal.ro s-a relansat cu un design nou si cu functionalitati noi. Mai usor navigabil Roportal.ro va pune la dispozitie o serie de functionalitati in toate paginile site-ului, dupa cum urmeaza:

Forumul, care de-a lungul timpului a consolidat una dintre cele mai inchegate comunitati din tara, are un aspect nou, cu evidentierea optiunilor din meniul superior - Regulament, Jurnale, Galerie foto si Calendarul aniversarilor.

Sectiunea cea mai tanara a Roportal.ro este cea de Cinema. Toate informatiile despre filme le veti gasi in pagina personalizata a fiecaruia: trailere, rezumate, distributia si data rularii in cinema. In plus, veti stii mereu ce pelicule sunt in cinematograf si orasele in care le puteti vedea, iar un motor de cautare va va usura gasirea unui titlu din arhiva.

Zeci de subiecte din diferite zone de interes sunt dezbatute in fiecare zi in sectiunea de Articole. Fie ca vreti sa cititi despre afectiuni medicale, despre destinatii turistice, despre literatura sau despre ultimele modele de masini, abonati-va la feedul RSS pentru a fi mereu la curent cu ce postam pe Roportal.

Daca va intereseaza horoscopul zilnic, cel lunar sau cel anual, in deja cunoscuta sectiune a Horoscopului veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. Orice alt horoscop v-ar interesa, chinezesc, druidic, european, egiptean, de dragoste sau erotic, consultati linkurile din coloana din dreapta si informatiile sunt la un click distanta.

Va asteptam sa redescoperiti Roportal.ro si sa gasiti aici informatia de care aveti nevoie, atat in sectiunile de mai sus, cat si in celelalte cum ar fi Download, Jocuri si Evenimente.



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1755 :: 22.11MB