No SSO cookie

Romanii cumpara anual 25 de masini Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Romanii cumpara anual 25 de masini Ferrari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Forza Rossa vinde in Romania 25 de masini Ferrari in fiecare an, insa nu face fata cererii mai ridicate. Cifra de afaceri a companiei ajunge in 2010 la 8 milioane de euro.

 
 

Compania Forza Rossa, unicul importator al Ferrari in Romania, estimeaza pentru acest an afaceri in crestere cu 23%, la peste 8 milioane euro, dupa ce in 2009 a realizat o cifra de afaceri de 6,5 mil. euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Am mers in acesti doi ani cu piciorul pe acceleratie, asa cum se cuvine cand ai in spate un astfel de brand. Daca in 2008 am vandut 15 masini, in 2009 si 2010 am reusit sa vindem cate 25 de masini/an. Si mai avem inca 21 de masini pe lista de asteptare. Intr-un moment dificil, am adus cunoscatorilor nu doar o masina, ci si o investitie”, declara  Ion Bazac, presedinte Forza Rossa.


Nu doar vanzarile de masini reprezinta o afacere pentru Forza Rossa.  La sfarsitul lui 2009, Forza Rossa  deschide la Bucuresti, pe Calea Victoriei, cel mai mare magazin Ferrari Store din Europa de Est. Acesta are o suprafata de 450 mp, vine dupa o investitie de 4,2 milioane de euro si comercializeaza numeroase produse sub marca Ferarri: imbracaminte, accesorii, echipamente pentru copii, dar si hobby & sport, precum si cosmetice. In 2010, la inceputul lunii mai, compania lanseaza  www.ferraristore.ro, primul magazin online unde fanii marcii pot comanda la distanta peste 6.000 de produse ce poarta brandul Ferrari.


Forza Rossa a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 4,5 mil. euro. In 2009 Forza Rossa a ajuns la o cifra de afaceri de 6,5 mil. euro, asteptandu-se ca in 2010 cifra de afaceri sa depaseasca 8 milioane de euro. Cele mai vandute modele, in cei doi ani de activitate, au fost: 599 GTB, 612 Scaglietti One to One, Scuderia Spider, California, 599 GTO si nu in ultimul rand cel mai nou model, 458 Italia.


Scuderia Spider si 599 GTO, modele de colectie, desi au avut alocate Romaniei doar cate doua masini, au fost imediat achizitionate de catre iubitorii de Ferrari, pentru Scuderia Spider fiind necesara suplimentarea cu inca doua masini. Noul model 458 Italia, proaspat lansat in Romania, are deja solicitari pentru 17 unitati, 6 dintre ele urmand sa fie livrate in 2011.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1838 :: 22.11MB