No SSO cookie

Rinspeed prezinta noul Bamboo inainte de Geneva

voteaza
(0/ 0)
Rinspeed prezinta noul Bamboo inainte de Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rinspeed a lansat o serie noua de imagini cu modelul Bamboo. Noul model electric va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva si reprezinta o alternativa pentru orasele aglomerate sau cele de vacanta.

 
 
Rinspeed este o casa de design elvetiana care iese in evidenta prin conceptele sale futuriste. Cea mai recenta creatie este conceptul Rinspeed Bamboo. Acesta are dimensiunile unei masini de golf si reprezinta jucaria perfecta pentru tinerii avuti care doresc ceva usor de manevrat printr-un oras aglomerat sau o statiune turistica insorita.

Modelul Rinspeed Bamboo este dotat cu o serie de gadget-uri cu touchscreen si casti pentru a asculta muzica preferata. Scaunele si plafonul pot fi folosite ca si accesorii de plaja. Scopul elvetienilor este de a prezenta lumii auto o alternativa distractiva pentru masinile electrice.

Noul Bamboo este dotat cu un motor electric de 59 kW, acesta are o autonomie de 105 km/incarcare si poate atinge o viteza maxima de 120 km/h.  Conceptul futurist va fi prezent la Geneva intre 3-13 martie 2011.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4025 :: 22.14MB