No SSO cookie

Renault Vel Satis se lanseaza în România

voteaza
(0/ 0)
Renault Vel Satis se lanseaza în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault Vel Satis, cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic al mărcii, va fi lansat în Romania pe 18 martie, a declarat în exclusivitate pentru site-ul www.maşini.ro, Dumitra Râşnoveanu, responsabil de presă al Renault România, importatorul oficial al mărcii.

 
 
[poza1s]Vel Satis este o berlină de lux, mai înaltă cu 13 cm faţă de celelalte modele din clasa sa. Modelul aduce în premieră o serie de inovaţii, astfel încât confortul şi siguranţa pasagerilor să fie situate la cel mai înalt nivel.
În materie de siguranţă, Vel Satis se află pe cea mai înaltă poziţie, maşina obţinând nu mai puţin de cinci stele, maximum, în urma testelor efectuate de Euro NCAP, organismul european autorizat.
Trebuie precizat că, dintre toate modelele testate de specialiştii de la Euro NCAP, numai cinci modele au reuşit acestă performanţă, trei dintre acestea aparţinând companiei Renault (Vel Satis, Laguna II, Megane II).
[poza2d]Vel Satis dispune, printre altele inovaţii, de frână de parcare automată, care se activează în momentul în care maşina este parcată, pentru a se activa la plecare.
Printre elementele care au facut din Vel Satis unul dintre cele mai sigure vehicule se număra echipamente ca ABS (cuplat la un repartitor electonic EBV), ESP (Control Dinamic al traiectoriei), ASR (sistem antipatinaj), 6 airbag-uri, caroserie confectionaţă dintr-un oţel cu o foarte înaltă limită de elasticitate.
De asemenea, maşina este echipată cu sistem de supraveghere a presiunii din pneuri, închidere centralizata si demaraj cu card Renault, unic în segmentul din care Vel Satis face parte.
[poza3s]Gama de motorizări disponibilă în România pentru acest model include, pentru început, un motor pe benzină de 3,5 litri V6, care dezvoltă 245 CP, urmând ca, ulterior, clienţii să poată beneficia şi de motorul de 2,2 litri dCI de 150 CP, ambele fiind cuplate la o cutie de viteze automată secvenţială cu 5 trepte „Proactive”.
Comenzile pentru acest model se pot face deja prin intermediul celor 26 de concesionari Renault din toată ţara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1430 :: 17.77MB