No SSO cookie

Renault Samsung prezintă noul SM7

voteaza
(0/ 0)
Renault Samsung prezintă noul SM7
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Parteneriatul Renault cu gigantul produător de electronice Samsung mai are un nou născut: SM7.

 
 

Producătorul francez Renault realizează o ofertă proprie de vehicule în Coreea de Sud, în parteneriat cu gigantul producător de electronice, Samsung. Oferta include QM5, cunoscut în întreaga lume ca Renault Koleos, micile SM3 şi SM3 CE, ceva mai marele SM5 şi acest nou venit, SM7.

 

Noua navă-amiral Samsung a fost prezentat publicului, sub forma unui concept, la începutul acestui an, iar acum este gata pentru a intra în producţia de serie.

Sub capotă se regăsesc motorizările de 2,3 litri şi 3.5 litri Nissan VQ, în tmp ce liniile exterioare urmează aceeaşi cale nipono-franceză. Berlina are la bază platforma Nissan Maxima şi poate fi cu uşurinţă exportată  în afara pieţei  coreene sub denumirea de Renault.

Nu pute să vă oferim mai multe detalii, însă va invităm să admiraţi noul Samsung în mini galeria foto alăturată, dar şi în videoclipul ce urmează.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de gabi_moto

super!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2366 :: 17.79MB