No SSO cookie

Renault Romania a lansat noul Megane II

voteaza
(0/ 0)
Renault Romania a lansat noul Megane II
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault Romania a lansat pe piaţa autohtona noul model Megane II, variantă lansată anul trecut pe piaţa europeană, pentru care estimează vânzari de circa 1.000 de unităţi, numai în acest an, a declarat Nicolas Ianculescu, directorul general al companiei importatoare.

 
 
[poza1s]"Acest model vizează, ca şi varianta lui anterioară, segmentul mediu inferior, cel mai căutat, atât pe piaţa europeană, cât şi pe cea româneasca. Cu Megane II dorim să tragem noi clienţi, mai ales tinerii care doresc maşini dinamice, însă vrem şi fidelizarea celor existenţi", a adăugat Ianculescu.
Renault Megane I a inregistrat, de pe piata românească, vânzări de aproximativ 10.000 de unităţi, propulsând Renault pe prima poziţie în topul importatorilor auto.
[poza2d]“Estimările noastre sunt optimiste şi credem că ne vom atinge ţinta propusă, de 10.000 de unitati vândute în acest an", a declarat Christian Esteve, director general Dacia şi director Renault pentru Europa de Est. El a adăugat că, potrivit numărului de maşini comercializate anul trecut, Renault Romănia a ocupat poziţia a opta, la nivel sud-est european.
Renault Megane II deschide calera înnoirii complete a ofertei Renault în segmentul mediu inferior, pentru care, în cadrul Alianţei Renault-Nissan este prevăzută o producţie de 1,8 milioane de vehicule, până în 2006.
[poza3s]De altfel, Megane II a fost primit şi titlul de “Maşina Anului 2003 în Europa”, şi a fost notată cu cinci stele, maximum posibil, în urma crush-testelor efectuate de EuroNCAP.
Megane II oferă, pe lângă varianta berlină, şi o variantă break, un monovolum şi un coupe-cabriolet. Noul model se distinge, faţă de maşinile concurente, prin design-ul deosebit, faciltăţile în materie de confort şi gama bogată de motorizări.
[poza4d]Noul Megane dispune pe piaţa româneasca de trei variante propulsate pe benzina (1.4 litri şi 98 cai putere, 1.6 llitri şi 115 CP şi 2 litri, de 136 CP). Alături de acestea sunt şi două variante Diesel (1.5 dCi - 80 CP şi 1.9 dCi - 120 CP, ambele turbo Diesel Common Rail).
Preţul noului model, fără taxele aferente, începe de la 9.981 euro şi ajunge până la 14.277 euro, în funcţie de motorizare şi opţiuni. Vechea variantă Megane, va mai rămâne în vânzare o perioadă limitată, ea urmând să iasă în scurt timp de pe piaţa românească.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1722 :: 22.15MB