No SSO cookie

Renault prezinta Megane RS Trophy

voteaza
(0/ 0)
Renault prezinta Megane RS Trophy
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a prezentat in week-end-ul trecut cea mai puternica versiune a modelui Megane RS, denumita, la fel ca si modelele din motorsport, Megane RS Trophy. 

 
 

Masina ofera 265 CP si 360 Nm, o crestere de 15 CP si 20 Nm fata de modelul “standard” Megane RS.

Lista noutatilor continua cu o imbunatatire a raportului putere/greutate pana la 5,09 kg/CP si o putere specifica de 132,5 CP/litru pentru motorul de 2 litri supraalimentat prin turbina. De asemenea, presiunea in turbina a fost crescuta cu 0,2 bar, pana la un maxim de 2,5 bar, iar admisia de aer a fost modificata pentru o mai mare presiune.

Astfel, sprintul 0-100 km/h se realizeaza acum in doar 6 secunde (fata de 6,1 secunde in standard), in timp ce viteza maxima este de 254 km/h, cu 4 km/h mai mult.

In ceea ce priveste aspectul exterior, masina este oferita cu un acoperis vopsit in negru, embleme speciale, un spoiler-spate nou si jante de 19 inch, negru lucios.

In afara noii culori Sirius Yellow in care este vopsita masina din fotografie, Renault mai pune la dispozitia clientilor lui Megane RS Trophy si Glacier White, Etoile Black si Cassiopee Grey.

In ciuda faptului ca vorbim despre un model sport, Renault declara de asemenea ca si consumul de benzina a fost unul dintre capitolele atent urmarite, Megane RS Trophy consumand in medie doar 8,4 litri la 100 km parcursi, in timp ce noxele sunt pastrate la 190g CO2/km.

Renault Megane RS Trophy va fi lansata oficial la 17 iunie, in cadrul Renault Sport Day, pe circuitul de la Nurburgring, in Germania.

Comenzile vor fi primite incepand cu 20 iunie, modelul fiind disponibil in Franta, Marea Britanie, Germania, Belgia, Portugalia, Spania, Italia, Elvetia, Austria si Slovenia. In Franta, preturile vor porni de la 35.000 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1409 :: 17.78MB