No SSO cookie

Renault ar putea cumpara compania Ssangyong

voteaza
(0/ 0)
Renault ar putea cumpara compania Ssangyong
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul corean, Ssangyong, are probleme financiare inca d ela incpeutul anului 2009.

 
 
Surse Reuters afirma ca Renault-Samsung doreste sa cumpere compania coreana. Ssangyong are probleme de aproximativ doi ani, iar luna aceasta a fost scoasa la vanzare de catre instanta de la Seul. Acesta este cel mai mic producator de masini din Corea.

Se pare ca Renault-Samsung, cea de-a treia companie ca si marime din Corea a depus o documentatia necesara pentru cumparara compania prin licitatie. Ssangyong are o valoare estimativa de 500 de milioane de dolari, iar de la aflarea interesului celor de la Renault, valoarea actiunilor a crescut cu 15 puncte.

Mahindra
este cel de-al doilea producator de masini care si-a aratat interesul fata de Ssangyong. Acesta are interese mari in a intra pe acest segment de piata, mai ales ca nu au reusit sa cumpere Land Rover si Jaguar in 2008. Un analist economic a declarat ca producatorul indian ar avea mult de castigat, Ssangyong avand experienta in domeniul auto, astfel Mahindra putandu-si extinde gama de modele.

Piata coreana este una greu de strapuns, aceasta fiind dominata de Hyundai si Kia. Momentan 1 din 3 coreeni conduc o masina, iar in viitorul apropiat acest lucru s-ar putea schimba ca si in SUA, ajungandu-se la 1 din 2. Oficialii Mahindra si Renault-Samsung nu au delcarat nimic oficial, Mahindra declarand ca nu doreste sa discute posibilele achizitii.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1967 :: 22.11MB