No SSO cookie

Renault, din nou lider pe piata auto romaneasca

voteaza
(0/ 0)
Renault, din nou lider pe piata auto romaneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile de autovehicule ale companiei Renault Romania din anul 2002 au depasit obiectivul fixat, cu peste 1.000 de unitati, numarul total al masinilor livrate fiind de 9.063 de unitati, informeaza un comunicat al companiei, remis, joi, site-ului www.masini.ro

 
 
"Anul 2002 a insemnat pentru compania Renault unul de consolidare a pozitiei de leader pe piata auto romaneasca de import. Aceasta s-a concretizat, pe linga cresterea vinzarilor, intr-o marire a numarului de concesionari, lansarea unor noi modele, printre care Laguna II, si nu in ultimul rind, intr-o preocupare constanta pentru a oferi clientilor servicii la standarde internationale", se specifica in comunicat.
[poza1s]Progresul destul de spectaculos al vinzarilor de anul trecut, cu aproape 30% mai mult fata de rezultatul din 2001, s-a datorat, in parte, si extinderii retelei de concesionari Renault. Numarul de dealeri a crescut de la 18 concesiuni, in 2001, la 26, in 2002, un numar de 15 dintre acestea fiind reprezentante bi-marca, Renault si Dacia.
Principalele modele care au contribuit la depasirea obiectivului de vinzari au fost Clio, ale carui livrari au depsit 4.000 de unitati, fiind secondat de Megane cu putin peste 2.900 de unitati.
[poza2d]Un rezultat remarcabil a inregistrat modelul Laguna II, lansat in Romania in semestrul al doilea al anului trecut, ale carui vinzari au fost de 530 vehicule.
"Tinind cont de aceste rezultate, coroborate cu dorinta noastra de a asigura clientilor produse si servicii prompte si de calitate, ne-am propus ca obiectiv de vinzari pentru anul acesta un numar de peste 10.000 de vehicule. Pentru Renault Romania aceasta cifra nu este un tel in sine. Sintem preocupati inainte de toate ca fiecare client al nostru sa fie multumit de oferta de produse si servicii", a declarat directorul general Renault Romania, Nicolas Ianculescu.
[poza3s]Atingerea acestui rezultat va fi sprijinita si de lansarea, in cursul acestui an, a patru noi modele de automobile. Noile aparitii ale anului 2003 vor fi limuzina de lux Vel Satis, noua gama Megane II, declarata "Masina anului in Europa" si care a acumulat 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP, vehicolul comercial Trafic si monovolumul Espace IV.
Renault este, potrivit rezultatelor din 2002, si prima marca in Europa la vinzarile de autoturisme si utilitare, pentru al cincilea an consecutiv, cu o cifra totala de peste 2,4 milioane de autovehicule livrate.
Pe piata autoturismelor, Renault a realizat o cota de piata de 10,7%, fiind marca cea mai populara in Europa. Modelul de succes al companiei este, ca si in Romania, Renault Clio, care a atins o cota de 3,5% din totalul pietei europene, fiind cel mai bun rezultat al gamei incepind de la lansarea sa in 1998.
[poza4d]Pe piata vehiculelor utilitare, Renault si-a intarit semnificativ pozitia pe primul loc, accentuind distanta fata de concurenta. Renault beneficiaza de o gama completa si atractiva, in special gratie modelului Renault Trafic, care a fost declarat Van of the Year 2002.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1527 :: 17.77MB