No SSO cookie

Record mondial la pretul unui masini: 30 de milioane $ pentru un Bugatti

voteaza
(0/ 0)
Record mondial la pretul unui masini: 30 de milioane $ pentru un Bugatti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Bugatti Type 57SC Atlantic a stabiluit noul record mondial in ceea ce priveste valoarea unei masini, fiind cumparat cu peste 30 de milioane de dolari.

 
 

Bugatti Type 57SC Atlantic din 1936  este considerat unul dintre cele mai frumoase modele construite vreodata. Bugatti a produs doar 4 exemplare ale acestui model iar pana in zilele noastre au supravietuit doar doua. Unul apartine lui Ralph Lauren si altul lui Peter Williamson.


Williamson a parasit aceasta lume, insa a lasat in urma sa o colectie superba de modele Bugatti, dintre care coroana este acest Type 57SC Atlantic. Casa de licitatie Gooding & Company a anuntat ca a reusit sa vanda modelul regina din colectia lui Williamson la un pret care in mod sigur stabiste noul record de bani platiti pentru o masina.


Chiar daca nu a fost anuntata suma exacta, se stie ca modelul Bugatti Type 57SC Atlantic a fost vandut pentru 30-40 milioane de dolari. Vorbim cu o suma care depaseste recordurile recente stabilite de modele Ferrari, cum ar fi un 250 Testa Rossa din '57, vandut cu 12,2 milioane de dolari. Cei peste 30 de milioane de dolari platiti pentru o masina au consemnat un nou record mondial la pretul platit pentru o masina, iar aceast clasament readuce in top un model Bugatti.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1431 :: 17.78MB