No SSO cookie

Record Mondial: parada cu 459 Mazda MX-5

voteaza
(0/ 0)
Record Mondial: parada cu 459 Mazda MX-5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda a stabilit un nou record mondial omologat de Guinness Book of World Records. 459 de masini MX-5 au format cea mai lunga parada cu modelul Mazda din toate timpurile.

 
 

Mazda a stabilit un record mondial cu roadsterul emblema MX-5 si a intrat in Cartea Recordurilor (Guinness Book of World Records). Pe 18 septembrie 2010, 459 automobile recunoscute oficial au format cea mai lunga parada MX-5 din toate timpurile, la Essen, in zona protejata UNESCO Zollverein World Heritage – depasind recordul de 249 de vehicule, stabilit anterior in Noua Zeelanda.


Emotia care ne-a condus la acest eveniment a fost fantastica”, a declarat Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe. „Peste 600 de posesori de MX-5 s-au inscris pentru a lua parte la acest eveniment; atat de multi incat, din motive tehnice nu am mai avut spatiu disponibil. Acest eveniment, parada, vizitatorii - Mazda MX-5 a demonstrat astazi de ce este una dintre cele mai iubite masini sport din lume.”


Masini din 16 tari au luat parte la depasirea recordului mondial, cei mai multi participanti venind din Germania. Un grup de fani MX-5 a facut cea mai lunga calatorie la Essen parcurgand din Rusia un drum de aproximativ 2.500 de km.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2053 :: 22.11MB