No SSO cookie

Record de vanzari in prima jumatate a anului la Mercedes-Benz

voteaza
(0/ 0)
Record de vanzari in prima jumatate a anului la Mercedes-Benz
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Compania Daimler-Chrysler inregistreaza un nou record in prima jumatate a anului 2001 la vanzarea de automobile Mercedes-Benz, aceasta fiind cea mai productiva perioada in istoria companiei. In luna iunie, mai mult de 561.500 de automobile Mercedes-Benz au fost vandute in lumea intreaga, cu o crestere de peste 8 procente. Luna iunie a inregistrat un numar record de vanzari, cu 91.800 de automobile vandute, cu patru procente mai mult decat aceeasi luna a anului trecut. "Aceste rezultate excelente inregistrate in prima jumatate a anului in ciuda unei oarecare scaderi a pietei de automobile ne afirma puternic in comparatie cu competitia", declara Dl. Jürgen Hubbert, VicePresedinte Executiv al Companiei Daimler-Chrysler pentru Automobilele Mecedes-Benz. "Intentionam sa mentinem acest succes si sa oferim in continuare produse de calitate superioara si servicii care sa satisfaca cerintele si asteptarile clientilor nostri".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

calitatea se vinde in orice perioada

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2862 :: 22.14MB