No SSO cookie

Recall Mazda de 90.000 de unitati

voteaza
(0/ 0)
Recall Mazda de 90.000 de unitati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda va efectua un recall de circa 90.000 de unitati pe piata din Asia.

 
 

Mazda a anuntat joi ca va rechema in service aproape 90.000 de autoturisme Mazda 3 din Japona si China, din cauza unor posibile scurgeri de ulei, relateaza Newsin.

Grupul va rechema 35.181 autoturisme din Japonia si circa 54.000 de autoturisme din China, fabricate in perioada ianuarie 2006-martie 2009. Potrivit Mazda, un furtun de ulei se afla prea aproape cadrul radiatorului si ar putea provoca scurgeri in cazul in care autoturismul este condus mult timp pe teren dificil.
 

"Compania a primit doua plangeri in China, din cauza acestei probleme", a spus un purtator de cuvant al companiei. Grupul a adaugat ca nu a luat inca o decizie cu privire la autoturismele comercializate in Europa, a treia piata pentru modelul Mazda 3.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2197 :: 22.11MB