No SSO cookie

Recall Lexus: 17.000 de autoturisme Lexus HS 250h rechemate, vanzarile oprite

voteaza
(0/ 0)
Recall Lexus: 17.000 de autoturisme Lexus HS 250h rechemate, vanzarile oprite
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a anuntat rechemarea a peste 17.000 de unitati Lexus HS 250h si oprirea comercializarii sale pana la rezolvarea problemelor tehnice.

 
 
Toyota a anuntat sambata ca va rechema peste 17.000 de unitati Lexus HS 250h. Aceasta masura a fost luata dupa cei de la National Traffic Highway Safety Administration au concluzionat ca in cazul unui accident posterior, rezervorul cedeaza si se produc scurgeri de combustibil.

Cei de la NHSA au testat modelul 2010 la o viteza de 75 km/h. In urma acestei conluzii cei de la Toyota au oprit vanzarile modelului Lexus HS 250h pana la solutionarea problemei. Oficialii Lexus au declarat ca iau foarte in serios studiile realizate de catre NHSA si ca doresc sa le arate clientilor ca siguranta lor este cea mai importanta.

Toyota a testat modelul HS 250h in timpul dezvoltarii, dar japonezii au declarat ca masina s-a comportat foarte bine. Deocamdata inginerii niponi lucreaza la solutionarea problemei. Inca nu se stie de ce rezultatele testelor sunt atat de diferite. Toyota a declarat ca indata ce se va afla solutia, toti clientii vor fi contactati pentru a-si duce masinile in service.

Modelul Lexus HS 250h este dotat cu un propulsor de 2.4 litri si cu sistemul Lexus Hybrid Drive. Cele doua motoare produc impreuna 187 CP. Acceleratia de la 0-100 km/h are loc in 8.4 secunde. Consumul mixt este de 7 litri/100 km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1429 :: 17.78MB