No SSO cookie

Razboiul din Irak ar putea afecta cu un miliard de lire piata britanica

voteaza
(0/ 0)
Razboiul din Irak ar putea afecta cu un miliard de lire piata britanica
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările de autovehicule noi ar putea scădea, în martie şi aprilie, cu 60.000-80.000 de unităţi în Marea Britanie, situaţie care ar genera o scădere de circa un miliard de lire sterline a pieţei auto britanice, informează just-auto.com citând sursa CarPriceCheck.com.

 
 
[poza1s]Începând cu 1 martie, situaţia înregistrărilor maşinilor noi s-a schimbat pe piaţa britanică, numărul cererilor pentru modelele noi, în special pentru cele din generaţia 2003 scăzând cu aproximativ 35%.
Directorul CarPriceCheck a adăugat că interesul populaţiei pentru achiziţionarea de maşini noi în ultima decadă a lunii februarie era în limitele normale, însă odată cu începerea crizei irakiene acesta s-a redus considerabil.
Dacă se ţine seama de experienţele anterioare, au precizat specialiştii CarCheckPrice, se va observa că o eventuală redresare a cererii pe piaţa automobilelor noi va reveni după o perioadă de 3-4 luni în care trebuie, în prealabil să crească interesul pentru maşini pe piaţă.
[poza2s]Potrivit J.D Power-LMC, întreaga piaţă auto europeană va cunoaşte un trend descrescător, recesiunea fiind mai accentuată faţă de situaţia normală, în care oricum se consemna o diminuare a pieţei din cauza suprapopulării stocurilor de automobile.
Un oficial al băncii IMI a precizat că slaba cerere de autovehicule la nivel european este determinată de incertitudinea consumatorilor pentru investiţii în bunuri de folosinţă îndelungată.
“Dacă vom depăşi efectele psihologice pe care le provoacă războiul, vom putea să vorbim şi despre un viitor al industriei de profil”, a spus Helmut Panke, preşedintele companiei BMW.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1859 :: 17.76MB