No SSO cookie

Titi Aur va participa la Sibiu Rally Challenge „pe două roți”

voteaza
(0/ 0)
Titi Aur va participa la Sibiu Rally Challenge „pe două roți”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Multiplul campion național de raliuri a acceptat provocarea de a concura pe Transfăgărășan şi va încerca să parcurgă cei 7 km în urcare pe două roți. Încercarea va fi făcută cu un BMW. O mașină BMW.

 
 

Multiplul campion național Titi Aur este unul dintre piloții cu cele mai multe victorii în competițiile organizate la Sibiu. La Sibiu Rally Challenge, cel mai titrat pilot român vrea să cucerească Transfăgărășanul pe două roți.
Sibiu Rally Challenge nu mai este doar o competiție și un festival dedicat sporturilor cu motor, ci și locul unde se pot stabili noi recorduri. Multiplul campion național de raliuri Titi Aur a acceptat provocarea de a cuceri Transfăgărășanul într-un mod inedit. Pilotul român va încerca să parcurgă cei peste 7 kilometri ai specialei Transfăgărășan în urcare pe două roți cu un automobil BMW.

80176580-65ec-4315-8bc2-439f1c586ad2


„Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecută și în Campionatul Național alături de echipa BCR Leasing Rally Team.
Probele speciale de pe Transfăgărășan sunt programate sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00.

9a31c8b9-2b12-43b2-9fc2-304169133b0d

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2506 :: 22.12MB