No SSO cookie

Primul teaser cu noul SSC Ultimate Aero

voteaza
(0/ 0)
Primul teaser cu noul SSC Ultimate Aero
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Shelby pregateste o noua versiune a supercarului SSC Ultimate Aero, una care va putea concura cu noul Bugatti Veyron Super Sport.

 
 

Shelby a publicat un prim teaser cu noul SSC Ultimate Aero. Shelby Super Cars vor prezenta in luna septembrie SSC Ultimate Aero, o versiune total nou a supercarului conceput de Jason Castriota.

Shelby a fost constructorul care a rupt suprematia Bugatti, reusind sa invinga recordul de viteza a modelului Veyron. Aero TT a reusit sa atinga 411 km/h gratie motorului sau V8 de 1287 cai putere.

SSC Ultimate Aero vine sa preintampine noul Bugatti Veyron Super Sport, aruncand in cursa dintre cele mai tari supercaruri circa 1.400 cai putere.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2133 :: 22.11MB