No SSO cookie

Primele schite cu noul concept Audi e-Tron Spyder!

voteaza
(0/ 0)
Primele schite cu noul concept Audi e-Tron Spyder!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata schitele oficiale ale versiunii cabriolet bazata pe conceptul e-Tron, prezentat in ianuarie la Detroit. Conceptul Audi e-Tron Spyder ar putea debuta la Salonul Auto de la Paris.

 
 
Conceptul Audi e-Tron prezentat la Detroit a fost dotat  cu doua motoare electrice, acestea dezvoltau o putere maxima de 204 CP si cuplu maxim de 2.650 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.9 secunde, iar autonomia este de 250 km.

Spre deosebire de conceptul coupe, noul Audi e-Tron Spyder va fi dotat cu un sistem hibrid. Acesta este format dintr-un propulsor diesel V6 de 3.0 litri, propulsor care este folosit pentru actionarea rotilor spate, in timp ce rotile fata sunt actionate de doua motoare electrice.

Noul concept face parte din strategia celor de la Audi de a-si extinde gama de modele, scopul final fiind acela de a deveni cel mai mare producator de masini pana in 2020. Piata masinilor electrice si hibride este in continua expansiune, iar datorita noilor norme europene, masinile hibride ar putea castiga mai mult teren.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2625 :: 17.79MB