No SSO cookie

Primele Poze oficiale cu noul Mercedes-Benz SL63 AMG

voteaza
(0/ 0)
Primele Poze oficiale cu noul Mercedes-Benz SL63 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Mercedes-Benz SL63 AMG, mai performant, dar mai economic

 
 

Noul Mercedes-Benz SL 63 Roadster AMG si-a facut prima aparitie atunci cand Michael Schumacher si Nico Rosberg au prezentat masina oficiala de Formula 1, in Barcelona, Spania, inainte de premiera mondiala de la Geneva Motor Show 2012, la inceputul lunii martie.

Versiunea de inalta performanta a noului SL are un motor nou AMG M157, care este folosit pe multe alte modele Mercedes, cum ar fi CLS 63 AMG sedan sport si ML 63 AMG SUV.

Motorul de 5.5 litri twin-turbo V8 are o putere de 529 CP si 800 Nm de cuplu, care propulseaza Roadsterul de la 0-100 km/h in 4.2 secunde si ajunge la o viteza de top limitata electronic, de 250 km/h.

Exista, de asemenea, un pachet optional AMG Performance, care urca puterea masinii pana la  550 CP si 900 Nm cuplu, reducand timpul in care ajunge de la  0-100 km/h la 4.1 secunde si permite SL63 AMG sa ajunga la o viteza maxima de 300 km/h.

Puterea este transferata catre rotile din spate prin intermediul unei cutii automate AMG SPEEDSHIFT cu sapte trepte de viteza.

Generatia noua de sasiuri usoare realizate din aluminiu si magneziu au redus greutatea masinii cu 124 kg  fata de modelul precedent, care nu numai ca imbunatateste performanta, dar, de asemenea, reduce si consumul de combustibil cu pana la 30 la suta fata de precedentul  Mercedes SL 63 AMG.

Sistemul de franare cu etriere cu sase pistoane in fata si cu un singur piston la spate, impreuna cu o suspensie refacuta, jante de 19 inch din aliaj incaltate in pneuri de inalta performanta  intregesc pachetul AMG.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5212 :: 22.18MB