No SSO cookie

Porsche va lansa la Paris noul 911 Carrera GTS

voteaza
(0/ 0)
Porsche va lansa la Paris noul 911 Carrera GTS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche pregateste pentru Paris noul model 911 Carrera GTS. Acesta este o optiune pentru cei care nu doresc un Carrera S si pentru care modelul GT3 este prea sportiv.

 
 
Noul Porsche Carrera GTS este modelul care Porsche considera ca va completa spatiul dintre Carrera S si GT3. Designul este foarte asemanator cu cel al modelului Carrera 4, dar este mai lata cu 44 mm.

Propulsorul
folosit pe modelul Carrerar GTS este unul de 3.8 litri, cu sase cilindri in linie. Acesta este capabil sa dezvolte 408 CP (cu 23 CP mai mult decat modelul S si cu 27 CP mai putin decat modelul GT3). Cuplul maxim dezvoltat este de 420 Nm la 4.200 rpm.

Puterea este transmisa rotilor spate printr-o transmisie manuala cu sase trepte. Porsche ofera ca si optiune transmisia automata cu dublu ambreiaj PDK si pachetul Sport Chrono. Cel din urma ajuta la realizarea unui sprint de la 0-100 km/h in doar 4 secunde.

Pe langa modificarile mecanice, noul Carrera GTS a primit si un pachet aerodinamic SportDesign, jante de 19 inch si interior din Alcantara si piele. Pretul noului model este de 112.000 de dolari.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2724 :: 17.79MB