No SSO cookie

Porsche reduce consumul si emisiile modelului Panamera

voteaza
(0/ 0)
Porsche reduce consumul si emisiile modelului Panamera
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a declarat ca noul model va avea consumul de carburant si emisiile de CO2 reduse.

 
 
Porsche va lansa in luna august noua gama de modele Porsche Panamera. Modelele dotate cu propulsoare cu opt cilindri vor primi imbunatatiri semnificative atat in ceea ce priveste consumul de carburant, cat si in ceea ce priveste emisiile de CO2.

Porsche a dotat noile modele cu un sistem de recuperare a energiei prin franare, jante de 19" dotate cu anvelope all season cu nivel redus de frecare si sistemul Porsche Torque Vectoring Plus. Datorita sistemului de recuperare a energiei prin franare, noile modele au redus consumul intre 0.5 si 0.9 litri, iar emisiile intre 11 si 21 g CO2/km.  Gratie noilor imbunatatiri, modelul Panamera Turbo de 500 CP are un consum mixt de 11.3 litri/ 100 km, modelul Panamera S consuma 10.3 litri/100 km, iar Panamera 4S 10.6 litri/100 km.

Sistemul Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) vine impreuna cu sistemul Dynamic Chassis Control (PDCC). Cele doua sisteme imbunatatesc manevrabilitate masinii, oferind o stabilitate sporita atat in curbe, cat si la viteza maxima. 

Pe langa aceste modificari mecanie, Porsche ofera culori si dotari noi. Printre acestea amintim sistemul GPS cu imagini 3D si imagini din satelit si un indicator care indica limita de viteza de pe principalele drumuri europene. Acesta poate fi updatat la zi printr-un sistem online.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1738 :: 17.78MB