No SSO cookie

Porsche Panamera Turbo tunat de TechArt

voteaza
(0/ 0)
Porsche Panamera Turbo tunat de TechArt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

TechArt este un tuner german specializat pe modelele Porsche. Cea mai recenta creatie se numeste GrandGT si are ca si model de baza puternicul Porsche Panamera Turbo.

 
 
Noul TechArt GrandGT va fi prezentat luna viitoare la show-ul auto Auto Zurich din Elvetia. Acesta va debuta impreuna cu modelul Porsche Cayenne Magnum, model realizat pe baza noului Porsche Cayenne. Modelul TechArt Grand GT a primit atat imbunatiri estetice, cat si imbunatatiri ale performantei.

Pachetul aerodinamic este compus dintr-o bara frontala redesenata cu lumini de zi LED, o capota din fibra de carbon, praguri sportive, eleron si un difuzor montat in spate. Panourile frontale si cele spate sunt mai late cu 21 mm, respectiv 42 mm fata de modelul standard. Pachetul estetic este completat de sistemul de evacuare sportiv si jantele de 20,21 si 22 inch.

Interiorul
poate fi modificat in functie de preferintele clientilor. TechArt ofera un pachet de entertainment, acesta este format dintr-un sistem audio performant si doua monitoare de 7 inch montate in spatele scaunelor din fata. Interiorul este dominat de fibra de carbon si piele cu diferite tipuri de cusaturi.

Imbunatatirile mecanice ridica puterea deja puternicului V8 de 4.8 litri de la 493 CP la 571 CP, iar cuplul creste de la 700 Nm la 830 Nm. Sistemul de evacuare ofera sunetul caracteristic tuturor modelelor TechArt. Tunerul german va prezenta in detaliu noul model la Zurich.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3880 :: 17.79MB