No SSO cookie

Porsche Cayenne Titan EVO-XL 600 pregatit pentru Geneva 2011

voteaza
(0/ 0)
Porsche Cayenne Titan EVO-XL 600 pregatit pentru Geneva 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SpeedART prezinta la Salonul Auto de la Geneva Noul Porsche Cayenne Titan EVO-XL 600.

 
 
Desi Essen Motor Show este locul cel mai potrivit pntru a prezenta o propunere de tuning auto, echipa de la SpeedART s-a decis sa duca Noul Porsche Cayenne Titan EVO-XL 600 in Elvetia, unde-l va prezenta publicului cu ocazia editiei 81 a celebrului salon auto. Iar daca vi se pare cunoscuta imaginea modelului Cayenne Titan EVO-XL, este pentru ca avem de-a face cu o evolutie a modelului Titan EVO.


Porsche Cayenne Titan EVO-XL 600 este asadar o versiune mai lata, derivata din Titan EVO, insa lucrurile nu se rezuma doar la asta. Kitul optic include barele de protectie fata-spate redesenate, un eleron amplasat in partea superioara a hayonului, pasajele rotilor latite in exterior, complementate cu praguri laterale, potrivite ca dimensiune. Un set de jante masive, de 23", din aliaj, imperecheate cu anvelope pe masura, 315/25 ZR23, completeaza tabloul agresiv obtinut prin folosirea unui kit special de suspensie, care a coborat in mod dramatic garda la sol.
SpeedART ofera o gama variata de posibilitati de personalizare al interiorului pentru Cayenne, de la scaunele in forma de scoica, realizate din carbon, pana la o unitate multimedia conectata la iPad si iPod.


Tunerul german ofera o unitate standard de upgrade pentru puterea motorului Porsche de 4,8 litri V8 turbo, care consta intr-u tuning pentru ECU si evacuarea modificata, care include optional, un sistem de reglaj al tonalitatii esapamantului. Toate acestea ridica puterea de la 500, la 600 CP, pe cand cuplul motor s-a ridicat de la aproape 700 Nm, la  850 Nm.


Cei de la SpeedART declara ca au in pregatire inca un kit pentru performanta, suplimentar, care va ridica puterea motorului la 700 CP.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1589 :: 17.78MB