No SSO cookie

Porsche are comenzi peste asteptari la noul Cayenne

voteaza
(0/ 0)
Porsche are comenzi peste asteptari la noul Cayenne
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a anuntat ca a primit numeroase comenzi pentru noul Porsche, mult peste asteptari.

 
 

Michael Macht, CEO Porsche, crede ca ce a fost mai rau pentru industria auto a trecut, in conditiile in care comenzile pentru Cayenne i-au coplesit pe cei de la Porsche.


Desi noul Porsche Cayenne nu a aparut in showroom-uri, comenzile pentru SUV-ul Porsche au depasit deja estimarile initiale. “Ne asteptam la comenzi numeroase de pe toate pietele. Totul sugereaza ca acel trend negativ a trecut”, a declarat seful Porsche.


Compania germana a fost serios zguduita pe timpul crizei economice dupa ce a esuat in tentativa de a prelua Volkswagen, dar interesul foarte ridicat pentru modelul Cayenne ii va ajuta serios sa-si revina din punct de vedere economic. Este bine-cunoascut lucrul ca modelele Porsche au cea mai mare rata de profit din industria auto, iar atata timp cat comenzile sunt ridicate, situatia financiara va fi roza pentru germanii din Stuttgart.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1720 :: 22.18MB