No SSO cookie

Porsche ar putea primi componente Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
Porsche ar putea primi componente Volkswagen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen s-ar putea sa ofere companiei Porsche componente si platforme proprii pentru noile modele.

 
 
Volkswagen si Porsche sunt in tratative pentru a realiza o colaborare mai stransa in anii urmatori. Porsche doreste sa-si dubleze vanzarile mondiale la 150.000 de unitati pana in 2015 si sa ofere modele care sa fie conforme cu legislatiile de mediu. In SUA acestia trebuie sa ofere modele mai economice si mai ecologice pana in 2016, iar propulsoarele si platformele Volkswagen ar putea usura acest lucru.

Primul exemplu de model rezultat din colaborarea Volkswagen-Porsche este modelul Porsche 914. Trebuie mentionat de asemenea ca noul Porsche Cayenne si Volkswagen Touareg folosesc aceasi platforma, lucru care demonstreaza ca o colaborare mai stransa poate fi benefica pentru ambii producatori.

Detlev von Platen, CEO-ul Porsche din America de Nord, a declarat ca Porsche are nevoie de modele noi si mai ieftine pentru a reusi sa ajunga la vanzari anuale de 150.000 de unitati. Un posibil model ar fi cel bazat pe platforma conceptului Volkswagen BlueSport. Noul model Porsche ar fi cu o clasa mai mic decat modelul Boxter si ar avea un consum extrem de favorabil pentru o masina sport.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1693 :: 22.11MB