No SSO cookie

Porsche 911 GT3 RS, cel mai sportiv model din Marea Britanie

voteaza
(0/ 0)
Porsche 911 GT3 RS, cel mai sportiv model din Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jurnalistii de la Autocar au ales modelul Porsche 911 GT3 RS ca fiind cea mai sportiva masina, o masina perfecta pentru soferii doritori de adrenalina.

 
 
Britanicii au convenit ca din cele 10 exemplare testate, Porsche-ul 911 GT3 RS ofera cel mai mult in ceea ce priveste sportivitatea si manevrabilitatea. Autocar a ales anul trecut modelul Lotus Evora, dar anul acesta decizia s-a dovedit a fi una mai grea.

Cei sapte jurnalisti au testat modelele sportive timp de trei zile. Acestea au fost testate pe circuitul Donington Park si pe strazile laturalnice din jurul acestuia. Spre surprinderea tuturor, noul Porsche 911 GT3 RS a intrecut chiar si puternicul Ferrari 458 Italia care a ocupat locul 3 in clasamentul britanicilor.

Locul doi a fost ocupat de supercarul britanic, Noble M600. Lotus Evora s-a clasat pe locul patru si a fost urmat de Renaultsport Megane 250 Cup, Lotus Elise, Mercedes SLS AMG, Audi RS5, Jaguar XJ Supersport, Volkswagen Scirocco si Alpina B5 S. Editorii Autocar au declarat ca modelul Porsche 911 GT3 RS pare a fi cea mai buna masina pe care au condus-o pana acum pe circuit.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9276 :: 17.81MB