No SSO cookie

Politia indiana da amenzi Facebook

voteaza
(0/ 0)
Politia indiana da amenzi Facebook
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia din India a amendat soferii indisciplinati in urma unor controale pe Facebook!

 
 
Se pare ca soferii de astazi nu trebuie sa-si faca probleme numai din cauza iminentelor cutii negre, care vor echipa in viitor automobilele, cat ar trebui sa-si faca din cauza vecinilor.
Politia din New Delhi a dat 665 de amenzi pentru incalcarea regulilor de circulatie, fara ca vreun politist sa fie nevoit sa-si paraseasca biroul.
Pentru aceasta, Politia Locala a deschis o pagina pe celebrul site de socializare, Facebook, unde fanii paginii pot uploada fotografii ale soferilor care incalca legea. Cu peste 6,5 milioane vehicule inregistrate, New Delhi este afectat serios de sumedenia de motociclisti, care alterneaza intre un comportament suicidal si cel criminal. Astfel, fanii paginii respective au postat mii de fotografii ilustrand masini si motciclete in situatii ilegale, sau periculoase.
Politia din New Delhi a admis ca s-ar putea crea cateva probleme ridicate de dreptul la intimitate, dar in mare, sistemul pare sa dea roade. Citatiile sunt trimise detinatorilor vehiculelor din imagini, fiind folosite numerele de inmatriculare din fotografii, care sunt usor lizibile.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

as dori sa cumpar un mercedes vito an 1999-2002

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1523 :: 17.78MB