No SSO cookie

Politia germana a comandat 800 de modele Opel Insignia ST

voteaza
(0/ 0)
Politia germana a comandat 800 de modele Opel Insignia ST
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia landului german Hesse a comandat 800 de modele Opel Insignia Sports Tourer, dintre care 100 vor fi livrate pana la sfarsitul acestui an. Aceasta achizitie incurajeaza economia germana, dar arata si incerederea politiei germane in combi-ul Opel.

 
 
Noile modele Opel Insignia Sports Tourer de politie sunt dotate cu echipamentul specific, dintre care amintim luminile LED de avertizare si un portbagaj tip "sertar" care poate fi dotat cu echipamentul necesar agentilor sau poate fi inlocuit cu o cusca pentru cainele de politie.

Insignia Sports Tourer inglobeaza tehnologii de ultima ora, oferite intr-o caroserie de lux cu aspect sportiv. Modelul etaleaza acelasi design atletic, puternic si elegant ca si versiunea berlina. Mark Adams, vice-presedintele GM Europe Design descrie modelul Insignia ca fiind o combinatie intre frumusetea sculpturala si precizia germana, reunind perfectiunea inginereasca si emotia intr-o armonie perfecta.

Politia germana nu a oferit informatii cu privire la pretul de achizitie sau propulsoarele cu care va fi dotata noua flota de masini. Cel mai probabil propulsoar este cel de 1.6 litri capabil sa produca 180 CP si 230 Nm. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1660 :: 17.79MB