No SSO cookie

Politia franceza trece la Renault Megane RS

voteaza
(0/ 0)
Politia franceza trece la Renault Megane RS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia franceza a cumparat 70 de exemplare ale modelului sport Renault Megane RS. Noua arma din dotarea politistilor se remarca prin cei 250 cai putere si caracterul sportiv.

 
 

Politia franceza a anuntat achizitia unui numar de 70 de exemplare ale noului Renault Megane RS. Noile forte din dotarea politiei din Hexagon vor intra in actiune inca din luna decembrie a acestui an.


Modelul cu 250 de cai putere va da posibilitatea francezilor sa intervina mult mai rapid in cazul urgentelor si sa urmareasca mult mai eficient infractorii. Modelul Renault Sport este limitat electronic la 250 km/h si este capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 6,1 secunde.


Modelele achizitionate de politie au setari speciale ale suspensiei si diferential cu alunecare limitata. In plus, politistii din Franta au tinut sa incalte cele 70 de Megane RS cu jante de 18 inch.


Politia franceza are o traditie in achizitionarea masinilor sport autohtone, in trecut mergand pe mana unor modele ca Alpine A110, A310, Alpine si Renault 21 Turbo.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2368 :: 22.11MB