No SSO cookie

Peugeot si Citroen vor lansa modele low-cost pentru tarile emergente

voteaza
(0/ 0)
Peugeot si Citroen vor lansa modele low-cost pentru tarile emergente
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marca Talbot nu va fi renascuta de grupul francez PSA, conform spuselor lui Jean Marc Gales, omul care coordoneaza destinele marcilor Peugeot si Citroen.

 
 

Grupul auto francez PSA nu va readuce in prim-plan marca Talbot pentru a comercializa modele low-cost, a declarat presedintele companiei Jean Marc Gales la Salonul Auto de la Paris.


Managerul francez a mai spus ca proiectele M3 si M4 vor fi comercializate sub marcile Peugeot si Citroen si vor destinate exclusiv tarilor emergente cum ar fi China, Rusia sau Turcia. Este foarte posibil ca viitoarele modele low-cost citroen si Peugeot sa fie comercializate si in Romania.


Pentru piata europeana, PSA va produce modelele low-cost in fabrica din Vigo, Spania. Pentru China, acestea vor fi produse la o fabrica locala, iar pentru America de Sud, asamblarea se va face in Brazilia. Noile modele low-cost ale grupului PSA vor putea inlocui in Europa modelele Peugeot 206 Plus si Citroen C3 Classic.


Astfel, speculatiile care sustineau ca marca Talbot va ingloba aceste modele low-cost au fost spulberate chiar de primul om din fruntea grupului Peugeot Citroen.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 17.78MB