No SSO cookie

Peugeot si Citroen lucreaza la un nou model low-cost

voteaza
(0/ 0)
Peugeot si Citroen lucreaza la un nou model low-cost
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul PSA lucreaza la dezvoltarea unui nou model low-cost.

 
 
Succesul inregistrat de Renault prin modelele Dacia Sandero si Logan au obligat grupul francez PSA sa lucreze la un nou model low-cost. Francezii de la Citroen si Peugeot lucreaza la un model low-cost care sa concureze cu Dacia Sandero.

Noul model are numele de cod M3 pentru Peugeot si M4 pentru Citroen. Se pare ca noul model va fi realizat la fabrica din Spania. fabrica din Vigo este una dintre cele mai mari din Europa in ceea ce priveste productia. In 2009 au fost produse 385.000 de unitati.

Platforma si motorizarile vor fi aceleasi pentru ambele companii, diferentele constand in mici modificari estetice caracteristice fiacarui producator. Noul model ar trebui sa fie prezentat la sfarsitul anului 2010 sau cel tarziu la inceputul lui 2011.

Grupul francez trebuie sa investeasca 1 miliard de euro in producerea noului model. Primele informatii sugereaza faptul ca modelul M3 va inlocui actualul Peugeot 206 Plus, iar cel M4 va inlocui Citroen-ul C3 Classic.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1870 :: 22.16MB