No SSO cookie

Peste 50 de modele sint expuse in premiera la Paris

voteaza
(0/ 0)
Peste 50 de modele sint expuse in premiera la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Auto Mondial de la Paris, "Mondial de l'Automobile 2002", si-a deschis portile, pe 28 septembrie. Capitala Frantei gazduieste, pina pe 13 octombrie, cel mai important salon auto al anului, ca numar de vizitatori si premiere anuntate. Producatorii de automobile au anuntat peste 50 de premiere mondiale, modele de serie si car-concept, iar organizatorii asteapta peste un milion de vizitatori. La Paris sint prezente 553 de marci, din 23 de tari. Marele absent de la salon este producatorul britanic Rolls Royce. Romania este prezenta la Paris cu producatorul auto Aro.

 
 
In primele doua zile, "Mondial de l'Automobile 2002" a atras peste 120.000 de vizitatori. Desi piata auto nu a mers foarte bine in acest an, organizatorii spun ca, pina acum, numarul vizitatorilor se incadreaza in limitele atinse la editia precedenta, din 2000, cind salonul a atins recordul mondial, de 1,4 milioane vizitatori.
[poza1d]Renault va prezenta noul Megane II (3 si 5 usi), va lansa in premiera Clio V6 si conceptul Ellypse. Citroen a pregatit revolutionarul Pluriel, versiunea definitivata a modelului C3 si modelul Berlingo remodelat, iar la standul Peugeot au fost anuntate nu mai putin de sase premiere, interesante fiind conceptele Sesame, H20 si 307cc.
Dintre producatorii veniti din afara Frantei, Alfa Romeo va aduce publicului noua versiune GTA a modelului 147, Audi prezinta limuzina A8 si modelul S4, BMW propulseaza roadster-ul Z4, un continuator de succes al lui Z3. Daewoo isi imbunatateste gama cu noile Kalos, Evanda si J-900, model ce va inlocui Nubira.
[poza2s]Fiat prezinta Stilo Wagon, Ford lanseaza versiunea cu trei usi a noului Fiesta, si prezinta conceptul StretKa, primul sau model european convertibil. DaimlerChrysler este prezent in sectorul de lux, cu noua limuzina Maybach si cu face-lift-uri in gamele SL si CL Coupe de la Mercedes-Benz. Dintre automobilele japoneze, la Paris vor fi expuse Mazda 2, care inlocuieste modelul Demio, noul Nissan Micra supermini, Toyota Land Cruiser 90, alaturi de noile versiuni ale producatorului Honda, Accord si Civic, cel din urma fiind dotat cu un sistem de propulsie hibrid.
[poza3d]Opel are una dintre cele mai bogate oferte, marca fiind reprezentata de noile modele Meriva, Signum, Combo Tour multispace, Corsa supermini si Astra OPC "Linea Rosso" convertible, iar Saab, care alaturi de Opel este de asemenea marca a grupului american General Motors, lanseaza noul 9-3. Volkswagen lanseaza noul model SUV Tuareg, in timp ce membrele grupului prezinta noi versiuni in gamele existente: Skoda prezinta Sporty Fabia si Octavia RS station wagon iar Seat - noul Cordoba. Alfa Romeo a lansat modelul 147 GTA, o varianta supersport a modelului consacrat.
[poza4s]Printre vedetele evenimentului se vor numara si producatorii modelelor sport sau de lux, precum Volkswagen Phaeton, Ferarri Enzo, Maserati Trofeo, Porsche Cayenne, Aston Martin DB7 Zagato, Bentley GT Coupe si Jaguar XJ.
Organizatorii au pregatit si expozitii tematice: autovehiculele din colectia personala a Printului de Monaco, masinile Raliului Monte-Carlo, monoposturile grand-prix-ului Monaco.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2003 :: 22.09MB