No SSO cookie

Pentru indieni, Bugatti Veyron costa 3,6 milioane $!

voteaza
(0/ 0)
Pentru indieni, Bugatti Veyron costa 3,6 milioane $!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bugatti comercializeaza in India modelul Veyron 16.4 Grand Sport contra sumei de 3,6 milioane USD!

 
 
Lista de super masinilor disponibile cetatenilor cu domiciliul in India s-a imbogatit cu un model extrem de rapid. Bugatti a anuntat ca incepe comercilizarea modelului Veyron 16.4 Grand Sport si in aceasta tara.


3,6 milioane dolari americani, atat costa Veyron 16.4 Grand Sport in India. Datorita sistemului de taxe, modelul exclusivist devine si mai exclusivist decat era oricum! Spre exemplu, acelasi model poate fi obtinut in SUA contra sumei de 2,24 milioane USD, sau 1,6 milioane Euro daca e comandat in Europa.
Dupa confirmarea comenzii, masina ajunge la destinatar intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 8 luni.


India este o piata infloritoare pentru modelele exclusiviste, de la cele sport, la cele de lux, astfel ca Ferrari si-a anuntat intentia de a urma pasul facut de Bugatti. Italienii vor comercializa modelul California decapotabil pe aceeasi piata. Rolls-Royce, Jaguar si Land Rover ocupa deja piata indiana, si vorbim de vanzari considerabile, datorita faptului ca numarul milionarilor din India este in continua crestere.


Si ca sa stiti ce pierdeti pentru ca nu locuiti in India, si nu sunteti milionari in Euro, sau $, va oferim o vasta galerie foto cu modelul exclusivist nou intrat pe piata indiana.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.9776 :: 22.16MB