No SSO cookie

Pedala de acceleratie da batai de cap si celor de la Nissan

voteaza
(0/ 0)
Pedala de acceleratie da batai de cap si celor de la Nissan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan va face un recall de 25.000 de unitati in Japonia, din cauza unor probleme la pedala de acceleratie.

 
 

Nissan va rechema in service peste 25.000 de autoturisme din Japonia, din cauza unor probleme ale pedalei de acceleratie, a anuntat miercuri compania, conform Newsin.  Rechemarea celor 25.024 de autoturisme vine dupa ce compania a rechemat aproape 540.000 de masini la nivel mondial, majoritatea in Statele Unite, din cauza unor probleme ale pedalelor de frana si ale indicatoarelor de combustibil.

Compania a precizat ca exista riscul ca pedalele de acceleratie din masinile afectate sa revina prea lent dupa ce au fost apasate, din cauza uneoi acumulari de ulei in mecanismul de control, a declarat Mitsuru Yonekawa, purtator de cuvant al Nissan. "Toate autoturismele sunt echipate cu sistemul dublu de franare brake override, care opreste autoturismul chiar si in cazul in care pedala de acceleratie nu a revenit complet", a adaugat el.

Rechemarile vizeaza modelele Cefiro, Bluebird, Sunny, Primera si Tino fabricate intre august 1998 si august 2002, si comercializate numai pe piata japoneza. Compania a primit 43 de plangeri legate de aceasta problema, inclusiv in urma unui accident ce a provocat ranirea usoara a unei persoane, in luna februarie, a mai anuntat compania.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1772 :: 22.11MB