No SSO cookie

Paris 2010: Hyundai ix20 - primele fotografii

voteaza
(0/ 0)
Paris 2010: Hyundai ix20 - primele fotografii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model mpv de mici dimensiuni ix20, al celor de la Hyundai prezentat in primele fotografii oficiale dnaintea debutului de la Paris Motor Show 2010.

 
 
Primul set de fotografii oficiale ale noului mode mpv de mici dimensiuni, Hyundai ix20, si-au gasit calea pe Internet si astfel, pana la fanii marcii. Si aceasta se intampla la aproape doua saptamani inaintea prezentarii modelului la Paris Motor Show 2010, pe data de 30 septembrie. Designul masinii sud-coreene a fost realizat in deja traditionalul centru European R&D din Russelsheim, Germania.


Printr-un nou design, Hyundai lasa sa se inteleaga (dar nu o declara), ca se ia una bucata Kia Venga si i se aplica cateva modificari la exterior, si inca cateva la interior. Exteriorul primeste deci o noua parte frontala, cu o grila fata hexagonala inspirata de cea de la ix35, lampi spate si oglinzi redesenate, si un set de jante din aliaj, redesenate si ele.


Similar, la interior schimbarile sunt limitate la culorile si designul aplicate volanului, instrumentelor de bord, sistelemlor de aer conditionat si audio, si al fetelor de usi.


Ca si Venga, ix20 va fi oferit in Europa in variantele 1,4 si 1,6 litri, diesel si benzina, iar ibnceperea vanzarilor este asteptata imediat dupa lansare.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3185 :: 22.12MB