No SSO cookie

Opel si-a majorat vânzarile în România

voteaza
(0/ 0)
Opel si-a majorat vânzarile în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările Opel pe piaţa românească au avansat anul trecut cu 37,2%, până la 2.467 unităţi, comparativ cu rezultatele consemnate pe ansamblul anului 2002, informează agenţia Mediafax.

 
 
[poza1s]"Ponderea cea mai mare în totalul vânzarilor o deţine modelul Vectra, cu 1.338 unităţi comercializate, urmat de Astra - 502 unităţi şi Corsa - 254 unitati" a declarat Cristian Oltean, directorul de marketing şi comunicare al General Motors România, importatorul general al mărcilor Opel şi Chevrolet. Cel mai apreciat monovolum a fost Zafira, care a reprezentat opţiunea a 221 de cumpăratori, în vreme ce vânzarile de autovehicule comerciale au totalizat 42 de unităţi din toate modelele. [poza2s]În ceea ce priveşte evolutia pieţei în acest an, reprezentantii companiei estimeaza o crestere de circa 20% a vânzarilor pentru modelele Opel, până la un nivel de peste 3.000 unităţi. Orientarea catre piaţă a companiei în anul 2004 urmăreşte dezvoltarea reţelei de vânzări până la un număr de 18 dealeri, faţă de 16 în prezent, concentrarea mai accentuată pe segmentul autoutilitarelor, lansarea de noi modele de autoturisme şi a unui sistem propriu de finanţare pentru achiziţionarea tuturor autovehiculelor importate. [poza3s]"Strategia de marketing mult mai agresivă ce va fi promovată în 2004 vizează lansarea întregii game de autoutilitare de pâna la 3,5 tone, odată cu Vivaro şi Movano, cât şi lansarea Astra Clasic II, respectiv noua Astra, ce va fi disponibilă în două versiuni de caroserie, cu cinci uşi sau Caravan", a adăugat Oltean. O noutate pentru 2004 poate fi considerata şi versiunea Vectra Caravan, model lansat pe piaţa româneasca în luna decembrie a anului trecut. Sporirea vânzărilor modelului Vectra va fi susţinută de noile variante de motorizare cu injectie directă de 1,9 litri, care dezvolta puteri de 120 CP sau 150 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1565 :: 17.76MB