No SSO cookie

Opel prezinta versiunea de pre-productie al lui Ampera

voteaza
(0/ 0)
Opel prezinta versiunea de pre-productie al lui Ampera
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a scos pe linia de productie prima versiune de pre-productie a modelului Opel Ampera.

 
 
Opel Ampera este versiune europeana a mult asteptatului Chevrolet Volt. Opel Ampera este o masina electrica dezvoltata de grupul GM. Acestia doresc sa revolutioneze piata masinilor electrice, respectiv a celor hibride prin acest model care promite un nivel de emisii extrem de mic.

Opel doreste sa arate prin noul Ampera ca poti avea o masina electrica si sa ai in acelasi timp si consum mic, dar si puterea de care ai nevoie. Opel Ampera poate merge aproximativ 60 km doar pe baterie, dupa aceasta distanta activandu-se motorul de 1.4 litri, care ajuta la incarcarea bateriilor. Motorul pe benzina alimenteaza un generator, care la randul sau transmite puterea motorului electric, care pe urma o transmite rotilor fata.

Prima versiune de pre-productie a iesit de pe linia de productie in aceasta sambata la fabrica din Warren, Michigan. General Motors au declarat ca vor fi produse mai multe versiune de pre-productie, dar ca acestea nu vor fi de vanzare la reprezentante. GM doreste sa foloseasca aceste versiune pentru a testa software-ul si cum se comporta aceasta versiune aproape finala.

Noul Opel Ampera va fi disponibil la sfarsitul anului 2011. Acesta este aproape identic cu modelul Chevrole Volt, singurele diferente fiind design-ul exterior caracteristic modelelor Opel.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1790 :: 17.79MB